En ja, het lukt me om vandaag ook de posten.  En het ging vandaag goed.  Na het ontbijt niet op mijn eten gelet, maar ik kan wel zeggen dat het goed ging.  Vanwege een crisis op het werk hierna erg druk.  En dat terwijl ik nog wel een vergadering met lunch had. Maar daarvoor was geen tijd en afgezegd.  Omdat we een grote groep mensen moesten opvangen (inclusief) broodjes daar even mee gesnaaid.   Dat waren dus 2 krentebollen (waarvan 1 met kaas) en een broodje kaas.  Meer niet.

O’ja en bij marion aan tafel dropjes kapen. Maar dat zijn er ook nooit meer als 6 geweest.  Volgens mij zitten de mandarijnen nog in mijn tas.

Na afloop van de crisis had ik dus erg veel zin in wat lekkers, bij voorkeur chocolade.  Maar ben sterk geweest (knap van mezelf) en heb dus niets gehaald.  Ik sloeg zelfs net het koekje af, wat mijn vriendin me aanbood (nu wel spijt van).   Want ik mag hem wel hebben van mijn calorieen tellen. 🙂

Voelde me vandaag toch wel lekker.  Een 7.  Crisissen doen het altijd goed, terwijl ik achteraf toch wel iets gelaten heb wat ik wel had moeten doen. Maar dat staat er log van.

Enige minpunt van de dag?  Jawel. Te weinig bewogen.  Oke, behoorlijk pittig naar de stad en terug gefietst..  Maar dat was geen 30 minuten. 🙁

Nou, ja.  Dat was het voor vandaag.  Ik kan dus zeker lekker afslaan.  Dat lukt dus.